3406 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Pamja nga Mramori, prej më të mirave në Evropën e mbuluar me borë

Prishtinë, 28 shkurt 2018 - Revista e njohur “Harper’s Bazaar” ka publikuar dhjetë fotografi me skenat më të mira të borës që ka mbuluar ditët e fundit Evropën. Në mesin e këtyre fotografive është edhe një nga fshati Mramor i Prishtinës.

Fotografia që paraqet një rrugë të mbuluar me borë mes maleve dhe një njeri duke ecur, është përfshirë në mesin e pamjeve më të mira të borës nga kryeqytetet evropiane.Burimi: http://www.kultplus.com/trashegimia/pamja-nga-mramori-prej-te-mirave-ne-evropen-e-mbuluar-bore/ 

 
 

Foto Galeria