2642 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Berisha në kremtimin e meshës së Krishtlindjeve në Vatikan

Vatikan, 24 dhjetor 2017 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, ambasadori Anton Berisha ka marrë pjesë në kremtimin e meshës së Krishtlindjeve nga Papa Françesku në Bazilikën e Vatikanit.

 

Me këtë rast, ambasadori Berisha ka falënderuar autoritetet për këtë mundësi të jashtëzakonshme pjesëmarrjeje, që siç ka thënë ai, është tregues i respektit dhe kujdesit së Selisë së Shenjtë ndaj popullit të Kosovës.

\"Në këto momente kremtimi e gëzimi, ju uroj për shume Mot. Shëndet, paqe e bekim në çdo familje të shtetit të Kosovës”, ka uruar zëvendësministri Berisha. 

 

Foto Galeria