2608 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Berisha pjesëmarrës në konferencën rajonale në Podgoricë

Podgoricë, 01 shkurt 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, se bashku zëvendësministrit e Brendshëm të Kosovës, po përfaqëson Kosovën në Podgoricë ku është duke u mbajtur Konferenca regjionale e nivelit të lartë, ‘’SALW CONTROL - Kontrolli i Armëve dhe Çarmatimi’’ - me mbështetje të Qeverisë Federale të Gjermanisë.

 

Konferenca është hapur nga Ministri i Jashtëm i Malit të Zi, Srdan Darmanovic dhe vazhdon me paraqitjen e përfaqësuesve të qeverisë gjermane dhe vendeve përkatëse nga ministritë e jashtme dhe të brendshme.  

Foto Galeria