2557 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Njoftim për medie

Prishtinë, 7 mars 2018 – Të nderuar përfaqësues të medieve, ju njoftojmë se nesër (e enjte), më 8 mars 2018, Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, organizon konferencën ndërkombëtare me temë “Festimi i pesë vjetorit të Akademisë Diplomatike të Kosovës”.

 

 Konferenca fillon në orën 10:00 dhe mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë. Hapjen e konferencës do ta bëj zëvendësministrja e Punëve të Jashtme, Rejhan Vuniqi, drejtori i përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili si dhe Nabil Ayad nga Këshilli për Tolerancë dhe Paqe, njëherësh këshilltar i jashtëm i zëvendëskryeministrit të parë dhe ministrit të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli. 

Temat diskutimi të konferencës janë: “Gjinia dhe Diplomacia”, “Ligji dhe të Drejtat e Njeriut” dhe “Ekonomia dhe shtet ndërtimi”. 

Ju mirëpresim!

Foto Galeria