2388 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 19 July 2018
  • SHARE
  • PRINT

Drejtori i Përgjithshëm, Albert Prenkaj takoi deputetin nga Australia, Chris Crewther

Prishtinë, 19 korrik 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Albert Prenkaj ka pritur në takim, z. Chris Crewther, kryesues i nën Komitetit të Punëve të Jashtme dhe përkrahje, anëtar i Parlamentit të Australisë nga Dunkley.


Në këtë takim u diskutua për mënyrat e bashkëpunimit dhe përkrahjes në shumë segmente.

Z. Crewther, ofroi mundësinë që Australia të ofroj shërbimet e saj në temat me interes për Kosovën.

Foto Galeria