3252 - Politika_single | Ministria e Puneve te Jashtme
  • 04 September 2018
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendëskryeministri Thaçi urohet nga Presidenti Obama dhe sekretari Kerry

Prishtinë, 26 janar 2014 – Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi ka pranuar të hënën urimet për Vitin e Ri 2015, nga Presidenti Barak Obama dhe familja e tij si dhe nga Sekretari Amerikan i Shtetit, John Kerry.

 

“Me kënaqësi i pranova urimet për Vitin e Ri 2015 nga Presidenti Obama dhe familja e tij si edhe nga Sekretari Kerry. 

Fjalët mbështetëse për mua dhe për shtetin tonë janë konfirmim i miqësisë dhe përkrahjes jetike që Kosova merr nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës por edhe përgjegjësi për neve që t’i qëndrojmë besnik dhe të përkushtuar kësaj miqësie dhe përkrahjeje”, ka deklaruar me këtë rast zëvendëskryeministri Thaçi.  

Foto Galeria