521 - Ministria | Ministria e Puneve te Jashtme

Kabineti i Ministrit

Z. Jetlir Zyberaj Shef i Kabinetit & Këshilltar i Lartë Politik

 

Z. Mentor Nazarko Këshilltar i Jashtëm

 

Z. Naim Murseli Këshilltar i Jashtëm

 

Z. Amir Ahmeti Këshilltar Politik

 

Znj. Mirlinde Gashi Këshilltare Politike

 

Znj. Arta Zurnaxhiu Këshilltare Politike për Media dhe Rrjete Sociale

 

Znj. Refiqe Tërnava Këshilltare Politike

 

Znj. Sandra Dokic Këshilltare Politike për Komunitete

 

Z. Petrit Makolli Shef i Protokollit të Kabinetit

 

Znj. Erza Rudi Asistente Ekzekutive e Ministrit

 

Znj. Dafina Makolli Asistente Ekzekutive e Ministrit