563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kosova “njihet” nga Apple, shërbimet e saj në dispozicion të klientëve
Cupertino, California, 22 prill 2020 – Apple njoftoi të mërkurën se klientët nga 20 vende të tjera të botës, në ...
MPJ
Kushdo që hyn në Kosovë, dërgohet për 14 ditë në karantinë
Thirrje për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës jashtë vendit Për shkak të situat&...
MPJ
Njoftim me rëndësi, kontakto Ambasadën për afatin e qëndrimit dhe mundësitë e kthimit në Kosovës
Të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që kanë mbetur jashtë kufijve shtetëror të Republik&...
MPJ
INFORMOHU, THIRR NUMRIN EMERGJENT!
Të nderuar qytetarë, bashkatdhetarë kudo që jeni, Virusi COVID-19 është shpërndarë gjithandej nëpër botë dhe shtete ...
MPJ
MPJD vazhdon pezullimin e shërbimeve për apostilimin dhe legalizimin e dokumenteve
Prishtinë, 29 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka vazhduar pezullimin e shërbimeve për apostilimin dhe ...
MPJ
Pas tërmetit që goditi Zagrebin, Ministri Konjufca shpreh solidaritetin me popullin mik kroat
Prishtinë, 22 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës ë...
MPJ
Ministri Konjufca kërkon ndihmën e shefit të diplomacisë së BE-së për lirimin e Mehemtajt nga burgu në Serbi
Prishtinë, 14 mars 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. GlaukKonjufca, i ësht&...
MPJ
Mbrohu nga COVID-19! Frikë JO! Kujdes PO!
Qytetarë të nderuar, Bashkatdhetarë në vende të ndryshme të botës, Ambasadat e Republikës së Kosovës, në ...
MPJ
Ministri Konjufca priti diplomatin Kostilník, flasin për njohjen dhe zyrën e Kosovës në Sllovaki
Prishtinë, 13 mars 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, të ...