552 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kosova rreshtohet në mbrojtjen e paqes, mbështet sulmet amerikane në Siri dhe Irak
  Prishtinë, 30 dhjetor 2019 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës përkrah sulmet e fundit mbrojt&...
MPJ
Ministri i Jashtmë Pacolli u dekorua nga Presidenti Meta me Dekoratën “Nënë Tereza”
Tiranë, 27 dhjetor 2019 – Zëvendës/Kryeministri i Parë i Republikës së Kosovës, njëherësh Ministër ...
MPJ
Akademia Diplomatike përmbyll trajnimin për diplomatët e rinj
Prishtinë, 19 dhjetor 2019 – Sot ka përfunduar trajnimi tre mujor për Diplomatët e Rinj dhe zyrtarët publikë të Ministrisë ...
MPJ
Ministri Pacolli në audiencë te Ati i Shenjtë
Vatikan, 16 dhjetor 2019 - Zëvendëskryeministri i Parë, njëherësh Ministër i Punëve të Jashtme i Republik&...
MPJ
Hapet Konsullata e Përgjithshme edhe në Hamburg
  Hamburg, 15 dhjetor 2019 – Në Hamburg, qytetin e dytë gjerman për nga madhësia (pas Berlinit), të shtunën në mbrë...
MPJ
SEECP në Prishtinë, “Si të fuqizohet tregu dhe investimet në Evropën Juglindore”
Prishtinë, 16 dhjetor 2019 – Si udhëheqëse e radhës e Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP), Ministria e ...
MPJ
Ministri Pacolli dorëzoi 10 mijë faqe material me prova për krimet e luftës së Serbisë në Kosovë
Prishtinë, 10 dhjetor 2019 - Zëvendëskryeministri i Parë, njëherësh Ministër i Punëve të Jashtme i Republikë...
MPJ
Ambasadori Emra i dorëzoi letrat kredenciale Mbretit të Norvegjisë
  Ambasadori Emra i dorëzoi letrat kredenciale Mbretit të Norvegjisë Oslo, 12 dhjetor 2019 – Ambasadori i Republikës së Kosovës në ...
MPJ
MPJ: Bota demokratike duhet të ndalë qasjen mohuese të Serbisë për krimet e dokumentuara
Prishtinë, o5 dhjetor 2019 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës denon dhe shpreh shqetësimin e thell&...