462 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kosova shënon me ekspozitë Vitin 2017, si Vit i shpallur Ndërkombëtarë nga Kombet e Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm të Turizmit
Bukuritë natyrore të Kosovës prezantohen në ZvicërMelide, 18.12.2017 – Në qendrën e Arteve, “Ibrahim Kodra”, në Melide t&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli pret një delegacion të BE-së, diskutohen çështje të sigurisë
Prishtinë, 15 Dhjetor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli, ka pritur një delegacion të Lartë nga ...
MPJ
Fjalimi i ministrit të jashtëm, Behgjet Pacolli, në pritjen e organizuar me rastin e festave të fundvitit
15 Dhjetor, 2017    I nderuar zoti President,I nderuar Kryetar i KuvenditI nderuar Kryeministër,Shkëlqesi Ambasadorë,Të nderuar drejtues partish, subjektesh ekonomike, mediatike, miq ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli pret shefin e OSBE-së në Kosovë, diskutohen prioritetet e shtetit italian si kryesues gjatë vitit 2018
Prishtinë, 15 Dhjetor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli, ka pritur në një takim të ndar&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli bashkon Korin Diplomatik dhe krerët e Institucioneve për festat e fundvitit, vendosë traditë të re në MPJ
Prishtinë, 15 Dhjetor – Me rastin e festave të fundvitit, Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm, z. Behgjet Pacolli, organizoi t&...
MPJ
Zëvendësministri Hoti vizitoi Kuvendin e Shqipërisë, u prit nga Taulant Balla
Tiranë, 13 dhjetor 2017 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Besnik Hoti, gjatë nj&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli në Kartën e Adriatikut: Hyrjen e Kosovës në NATO nuk mund ta pengojë e as ta vonojë askush prej vendeve të rajonit
Shkup, 13 Dhjetor 2017 - Hyrjen e Kosovës në NATO nuk mund ta pengojë e as ta vonojë askush prej vendeve të rajonit. Ky ka qen&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli në Maqedoni, merr pjesë në takimin e vendeve të Kartës së Adriatikut (A5)
Shkup, 12 Dhjetor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm po qëndron për vizitë në Maqedoni, ku ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli uron homologen e tij dhe popullin kenian, me rastin e 54 vjetorit të Pavarësisë (Ditës së Jamhuri-it)
Prishtinë, 12 Dhjetor 2017 – Me rastin e 54 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kenias, Zëvendës-Kryeministri i Parë ...