461 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli takohet me Ministrin e Jashtëm gjerman, Heiko Mass, kërkon lidershipin gjerman për liberalizimin e vizave
Strazburg, 12 Dhjetor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Përfundon faza e parë e informimit nëpër Komuna të Kosovës mbi Diplomacinë Ekonomike
Prishtinë, 27 dhjetor 2018 - Ka përfunduar faza e parë e informimit nëpër Komunat e Kosovës rreth promovimit të potencialeve ekonomike ...
MPJ
Ratifikohet dhe hyn në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor” në mes Kosovës dhe Zvicrës
Prishtinë, 26 dhjetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme ka nderin të njoftojë se Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor&...
MPJ
Ratifikohet dhe hyn në fuqi Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor” në mes Kosovës dhe Gjermanisë
Prishtinë, 26 dhjetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme ka nderin të njoftojë se Marrëveshja për “Bashkëpunim Zhvillimor&...
MPJ
Zëvendësministri Hoti vizitë zyrtare në Stokholm
Stokholm, 24 dhjetor 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Besnik Hoti ka vizituar Suedinë ku është takuar me albanologun nga Suedia, ...
MPJ
Pas ratifikimit hyn në fuqi Marrëveshja për Promovimin dhe Mbrojtjen e Investimeve në mes të Republikës së Kosovës dhe Kanadasë
Prishtinë, 22 dhjetor 2018 – Pas ratifikimit dhe shkëmbimit të Notave Verbale mbi përfundimin e procedurave të brendshme ligjore, nga data 19 dhjetor, 2018 ka hyrë ...
MPJ
Zëvendësministri Berisha në takimin e vendeve të Kartës së Adriatikut: Ushtria e Kosovës, do të jetë një forcë profesionale, multi-etnike, në funksion të paqes dhe në shërbim qytetarëve
Podgoricë, 18 dhjetor 2018 – Ushtria e Kosovës, do të jetë një forcë profesionale, multi-etnike, në funksion të paqes në rajon ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli në takim me Ambasadorin japonez Koinuma: Vitin e ardhshëm shënohet 10 vjetori i marrëdhënieve diplomatike dhe organizohet Forum Ekonomik Kosovë-Japoni
Prishtinë, 18 dhjetor 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
Deklaratë për media e Zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Jashtëm, Pacolli, në lidhje me mandatimin e Ushtrisë së Kosovës
"Të dashur bashkëqytetar të Republikës së Kosovës, Sot kam pasur nderin dhe privilegjin që në vazhdimësi ...