Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Zëvendësministri Ahmeti takoi ambasadorin turk në Kosovë
Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporë...

16 April 2021

MPJ
McAllister fton ministren Gërvalla t’i drejtohet Komisionit për Punë të Jashtme të PE-së
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

16 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takohet me ambasadoren kroate Barišić
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

15 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla takohet me ambasadorin e Austrisë në Kosovë Weidinger
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

15 April 2021

MPJ
Ministrja Gërvalla zhvilloi bisedë telefonike me homologun e saj kroat Grlić Radman
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

14 April 2021