Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bisedoi me homologun nga Malajzia, e falënderon për mbështetjen ndaj Kosovës
Prishtinë, 6 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, t&...

06 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Flamuri amerikan do të valojë përherë mbi shtetin e Kosovës
Prishtinë, 4 korrik 2020 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë mishërim i lirisë, demokracisë dhe madhështisë globale, deklaroi ...

06 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Hapja e Ambasadës së Japonisë në Kosovë është një hap i madh drejt forcimit të marrëdhënieve dypalëshe
Prishtinë, 3 korrik 2020 – Përkrahja e Japonisë ndër vite e ka shndërruar urën e miqësisë në ...

06 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon Maldivet për përkrahjen në fuqizimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Kosovës
Prishtinë, 3 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...

03 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla takoi koordinatoren për Zhvillim të OKB-së në Kosovë, znj. Ulrika Richardson
Prishtinë, 2 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, tha të enjten se mbrojtja e të drejtave të ...

03 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Kosova ka ndërtuar partneritet të qëndrueshëm me Hungarinë
Prishtinë, 2 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj Stublla, ...

02 July 2020