Ministri i FSK-së priti në takim ambasadorin Ismaili

Prishtinë, 13 dhjetor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga Ministri i FSK-së, z. Rrustem Berisha.

 

Ministri i FSK-së dukeshprehur mirëseardhjen e delegacionit, foli për aktivitetet e fundit tëMinistrisë së FSK-së, në shërbim të promovimit, përfaqësimit dhe mbrojtjes sëRepublikës së Kosovës.

 

Ndërkaq, drejtori iAkademisë Diplomatike ambasadori Beqir Ismaili, falënderoi ministrin  z. Berisha për pritjen duke vlerësuas lartë punëne FSK-së, dhe duke theksuar rëndësinë e vazhdimit të bashkëpunimit në mes të dyinstitucioneve.

Gjatë këtij takimi udiskutua për thellimin e bashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike tëRepublikës së Kosovës dhe Ministrisë së Forcave dhe Sigurisë së Kosovës.

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31