AMBASADORI ISMAILI TAKOI MENAGJEREN E SHKOLLES FRANCEZE ENA

Prishtinë, 24 nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim përfaqësuesit e shkollës franceze ENA, Hélène Ravail.

Prishtinë, 24 nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim përfaqësuesit e shkollës franceze ENA, Hélène Ravail.

 

Gjatë këtij takimi, u diskutua për mundësitë e vazhdimit të bashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dhe përfaqësuesit e shkollës franceze ENA. Menaxherja e projekteve të institucionit ENA, Hélène Ravail, ftoj ambasadorin Ismaili për vizitë në qendrën e studimeve të kësaj shkolle për të parë më afër trajnimet dhe kurset që zhvillohen në kuadër të këtij institucioni.

 
Ambasadori Ismaili, falënderoj përfaqësuesit e shkollës ENA për vizitën dhe konfirmoj vazhdimin e bashkëpunimit.

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31