Ambasadori Ismaili takoi ambasadorin Malazogu

Prishtinë, 23 nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim ambasadorin e Republikës së Kosovës në Japoni, Leon Malazogu.

Gjatë këtij takimi, u diskutua për mundësinë e bashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dhe Ambasadës kosovare në Japoni.

 

Ambasadori Ismaili shprehi mirënjohjen e tij për mbështetjen e vazhdueshme të Ambasadës kosovare në Japoni në fushën e trajnimeve.Gjatë këtij takimi, ambasadori Malazogu falënderoi ambasadorin Ismaili për mikëpritjen miqësore dhe bashkëpunimin e ngushtë.

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31