AMBASADORI ISMAILI MORI PJESË NË EKSPOZITËN ARKIVORE

Prishtinë, 22 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, mori pjesë në hapjen e ekspozitës me dokumente arkivore të organizuar nga Universiteti i Prishtinës.

Gjatë këtij aktiviteti ambasadori Ismaili, u njoftua nga afër me punën e studentëve të arkivistikës në kuadër të Universitetit të Prishtinës si dhe përgëzoj organizatorët për punën e palodhshme në ruajtjen e dokumenteve historike.

 

Në përmbyllje të ekspozitës, ambasadori Ismaili takoi dekanin e fakultetit filozofik Prof. Dr. Bujar Dugollin, shefin e departametit të Historisë, Prof. Dr. Selim Brezerajn si dhe profesorin e arkivistikës Prof. Dr. Jusuf Osmanin.

  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31