Ambasadori Beqir Ismaili vizitoi Parlamentin malazez

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.

 

AmbasadoriIsmaili, u prit në një takim nga nënkryetari i kuvendit të Malit të Zi, GencNimanbegu. Në këtë takim ambasadori Ismaili, njoftoi Nimanbegunpërrolin dhe funksionimin e Akademisë Diplomatike në fuqizimin e marrëdhieve nëmes të shteteve përmes organizimit të konferencave dhe trajnimeve.

 

Poashtu, nënkryetari i kuvendit të Malit të Zi, gENC Nimanegu, duke shprehurdëshirën e tij për bashkëpunim njoftoi ambasadorin Ismaili për trajnimet tëcilat mbahen në kuadër të kuvendit malazez.

  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31