Ambasadori Ismaili vizitoi Ambasadën e Emirateve të Bashkuara Arabe në Mal të Zi

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, gjatë vizitës së tij dyditore në Mal të Zi, është pritur në një takim nga ambasadori i Emirateve të Bashkuara Arabe në Podgoricë, sh.t.z Abdulsalam Hareb Alromaithi, në një ambient të ngrohët dhe miqësor.


Në këtë takim ambasadori Ismaili, falënderoiambasadorin Alromaithi për ndihmën e Emirateve të Bashkuara Arabe për Republikëne Kosovës në fushën e trajnimeve, arsimit dhe shkencës.

 

Poashtu, ambasadori i Emirateve të Bashkuara Arabe shprehu mbështetjen e tij tëplotë për realizimin e programeve me interes të përbashkët.

 

 

  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31