Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Akademinë Diplomatike të Malit të Zi

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.

AmbasadoriIsmaili u prit në një takim nga drejtoresha e Akademisë Diplomatike e Malit tëZi,  Satka Hajdarpasic, me qëllim tëthëllimit të bashkëpunimit dhe avancimit të marrëdhënieve në mes të dyakademive.

 

Në këtë takim ambasadori Ismaili, shpalosinjë numër të ideve për forcimin e bashkëpunimit në mes të dy institucioneve,ide të cilat gjetën përkrahje të pa rezervë nga ana e drejtoreshës së AkademisëDiplomatike të Malit të Zi.

 

Poashtu, Hajdarpasic falënderoj Akademinë Diplomatike për mikpritjen e saj dhe diplomatëve të rinj në edicionin ekatërt të shkollës diplomatike që u mbajt në tetor në Prizren.

 

 

  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31