Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Mal të Zi

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.

Fillimishtambasadori Ismaili, takoi ambasadorin e Republikës së Kosovës në Mal të Zi sh.t.zSkender Durmishi ku diskutuan përbashkëpunimin në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dheAmbasadës së Republikës së Kosovës në Mal të Zi.

 

Gjatë këtij takimi ambasadori Ismaili falënderojambasadorin Durmishi për punën e tij dhe kontributin e tij të mëparshëm sidrejtor i Akademisë Diplomatike.

 

Poashtu, ambasadori Durmishi ri-konfirmoj përkrahjen e tij të plotë për mbështetjen e Akademisë Diplomatike tëRepublikës së Kosovës në fushën e trajnimit, arsimit dhe shkencës.

  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31