Ismaili vizitoi Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, gjatë vizitës zyrtare në Mal të Zi, zhvilloi një takim me ministrin e Ministrisë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi, Mehmed Zenka.

Në këtë takim Zenka theksoirolin e kësaj ministrie në fuqizimin e të drejtave të pakicave në fushën earsimit, shkencës dhe kulturës duke shprehur mbështetjen dhe gatishmërinë e tijpër bashkëpunim me Akademinë Diplomatike të Republikës së Kosovës.

 

AmbasadoriIsmaili falënderoj ministrin Zenka për mikpritjen  e ngrohtë dhe miqësore. Në përmbyllje të vizitësi pari i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dhe ministri Zenkashkëmbyen dhurata. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31