Ambasadori Ismaili priti në takim diplomatin nga Ambasada gjermane në Kosovë

Prishtinë, 10 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, ka pritur në takim sekretarin e parë të Ambasadës së Gjermanisë në Kosovës, Marten Menger.

Në këtë takim u diskutua për thellimin e bashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dhe Ambasadës gjermane në Kosovë. Ambasadori Ismaili shprehi mirënjohjen e tij për mbështetjen e vazhdueshme të republikës federale gjermane ndaj Republikës së Kosovës në fushën e trajnimeve dhe diplomacisë.

 

Gjatë këtij takimi sekretari Menger konfirmoj vazhdimin e bashkëpunimin në mes të Akademisë Diplomatike dhe Ambasadës gjermane në Republikën e Kosovës. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31