Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike viziton Akademinë Diplomatike të Maqedonisë, diskutohet për forcimin e bashkëpunimit dy-palësh

Shkup, 15 shtator 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, Ambasadori, Beqir Ismaili ka realizuar një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë. Në kuadër të kësaj vizite zyrtare një ditore, ai zhvilloi një takim bilateral me Drejtoreshën e Akademisë Diplomatike të Republikës së Maqedonisë, znj. Adelina Marku.

Gjatë këtij takimi, me homologen e tij nga Akademia Diplomatike e Maqedonisë është shprehur vullneti i dyanshëm për forcimin e marrëdhënieve midis dy Akademive simotra dhe shqyrtimin e mundësive të thellimit të mëtejmë të këtij bashkëpunimi në fushat e interesit të përbashkët. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31