Drejtori i Akademisë Diplomatike, Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Egjiptit, Mohamed Khaleel

Tiranë, 13 korrik 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Khaleel.

Gjatë këtij takimi u bisedua për forcimin e marrëdhënieve në mes të dy shteteve, në fokus të veçantë në fushën e shkencës, kulturës dhe ekonomisë. Ambasadori Mohamed Khaleel shprehu përkrahjen e pa rezervë të Egjiptit për Kosovën dhe theksoi rëndësinë e bashkëpunimit në mes të dy vendeve.

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31