Drejtori i Akademisë Diplomatike, Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Kuvajtit, Faiz Mashari Al-Jasim

Tiranë, 12 korrik 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, u prit në një takim nga ambasadori i Kuvajtit në Tiranë, jorezident për Kosovë, Faiz Mashari al-Jasim. Gjatë këtij takimi u diskutua për thellimin e bashkëpunimit në mes të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës dhe Institutit Diplomatikë të Kuvajtit. Ambasadori al-Jasim theksoi mbështetjen për forcimin e marrëdhënieve në mes të dy Akademive në fusha të ndryshme.
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31