Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili vizitoi Akademinë Diplomatike të Shqipërisë

Tiranë, 16 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, vizitoi Akademinë Diplomatike të Shqipërisë.

Me këtë rast u prit nga drejtori i Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, ambasadori Edmond Trako. Gjatë këtij takimi, u bisedua për projektet që kanë dy akademitë në këtij vit, si dhe mundësitë e zgjerimit dhe thellimit të bashkëpunimit. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31