Drejtori Ismaili është pritur në takim kurtuazie nga ambasadori i Arabisë Saudite në Tiranë, jorezident për Kosovë, Talat bin Salem Ridvan

Tiranë, 16 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim kortezie me ambasadorin e Arabisë Saudite në Tiranë, jorezident për Kosovë, Talat bin Salem Ridvan.

Me këtë rast, u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet dy Akademive Diplomatike të dy vendeve pas nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit në vitin 2013, si dhe për projekte të ndryshme që mund të realizohen edhe në bashkëpunim me Ambasadën saudite në Tiranë. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31