Drejtori i Ismaili është takuar me të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit, Awad Al-Habani Tiranë

15 mars 2017 – Në kuadër të takimeve që ka pasur në Tiranë, drejtori i përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, takoi edhe të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit në Tiranë, Awad Al-Habani.

Gjatë këtij takimi, ambasadori Ismaili e njoftoi Al-Habanin me punën e Akademisë Diplomatike dhe projektet e parapara gjatë këtij viti. Gjithashtu, u bisedua edhe për mundësitë e arritjes së bashkëpunimit edhe me Institutin Diplomatik të Katarit dhe me institucione të tjera relevante në Katar. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31