Ministri Hoxhaj prezanton prioritetet e politikës së jashtme para studentëve të Universitetit të Strasburgut

Prishtinë, 22 shkurt 2017 – Organizuar nga Akademia Diplomatike, Ministri i Punëve të Jashtme Sh. T. Z. Enver Hoxhaj, prezantoi historikun dhe prioritetet e politikës së jashtme të Republikës së Kosovës para studentëve të nivelit master të Universitetit të Strasburgut.

Studentët, shtetas të shteteve të ndryshme si Franca, Holanda, Italia, Azerbajxhani, Rusia, Gjermania, Kanadaja, Polonia, e të tjera, ishin të shoqëruar nga profesori i tyre, Dr. Alexis Vahlas, drejtor i programit Master për Politika Europiane dhe me përvojë të gjerë në politikat e BE-së, zgjerimin e BE-së, NATO-n dhe aspektet gjeopolitike.

 

 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31