Drejtori i AD-së së Shqipërisë dhe diplomatë të rinj shqiptarë vizitojnë AD-në e Kosovës

Prishtinë, 25 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili pati kënaqësinë të mirëpres në një takim drejtorin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Ambasadorin Edmond Trako, dhe dhjetë diplomatë të rinj shqiptarë.

Para të pranishmëve, ambasadori Ismaili e bëri një prezantim për historikun dhe aktivitetet e Akademisë Diplomatike kosovare, me theks të veçantë aktivitetet me interes për diplomatët shqiptarë. Bisedimet u zhvilluan edhe në drejtim të zgjerimit dhe thellimit të bashkëpunimit, bazuar edhe në Memorandumin e Bashkëpunimit të nënshkruar nga të dyja institucionet. Ambasadori foli edhe për përvojat e tij personale akademike e në cilësinë e diplomatit të parë kosovar në Egjipt.


Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31