Takim kortezie me Ambasadorin e Hungarisë ShTZ László Márkusz

Prishtinë, 24 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Sh. T. Z. László Márkusz.

Të dy ambasadorët folën për bashkëpunimin ndërmjet Akademisë Diplomatike të Kosovës dhe Institutit Hungarez për Çështje Ndërkombëtare dhe për koordinimin e aktiviteteve në të ardhmen.

 

Me këtë rast, Ambasadori Ismaili, në emër të Akademisë Diplomatike, u nënshkrua në librin e ngushëllimeve të hapur në Ambasadën e Hungarisë me rastin e humbjes tragjike të 16 shtetasve hungarez në një aksident trafiku me autobus në Itali më 21 janar 2017. 

 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31