Takim kortezie me Ambasadorin e Malit të Zi ShTZ Ferhat Dinosha

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë Sh. T. Z. Ferhat Dinosha.

Të dy ambasadorët kanë diskutuar për thellimin e bashkëpunimit. Akademitë diplomatike të Kosovës dhe Malit të Zi kanë bashkëpunim të mirë dhe kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi nga 15 prilli 2014.  

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31