Takim kortezie me Ambasadoren Gjermane

Prishtinë, 16 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Sh. S. Znj. Angelika Viets.

Gjatë këtij takimi është diskutuar bashkëpunimi i frytshëm që Akademia Diplomatike ka me Ambasadën e RF të Gjermanisë në Kosovë e me institucionet gjermane, dhe nevoja që bashkëpunimi të zgjerohet. 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31