Takim kortezie me Ambasadorin Francez ShTZ Didier Chabert

Prishtinë, 13 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadorin e Republikës së Francës në Kosovë Sh. T. Z. Didier Chabert.

Në kuadër të këtij takimi të kortezisë është diskutuar për bashkëpunimin e frytshëm të deritanishëm, si dhe për zgjerimin e bashkëpunimit.

 

Ambasada e Francës ka përkrahur Akademinë Diplomatike në realizimin e projekteve të gjuhës dhe kulturës franceze. Akademia Diplomatike ka bashkëpunim të mirë edhe me institucione të tjera franceze. 

 

Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31