Lajme

Ish-Ministri i Jashtëm i Malit të Zi, Miodrag Vlahović, paraqiti pikëpamjet për integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE

08 Korrik 2016

Prishtinë, 8 korrik 2016 – Republika e Kosovës dhe ajo e Malit të Zi duhet të vazhdojnë bashkëpunimin bilateral dhe të fokusohen në proceset integruese drejt Bashkimit Evropian.më shumë

Hoxhaj vlerëson lart kontributin e Hungarisë në shtetndërtimin e Kosovës

27 Qershor 2016

Prishtinë, 24 qershor 2016 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, priti sot në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Laszlo Markusz dhe profesorin e së drejtës ndërkombëtare nga Universiteti ELTE në Hungari, Pal Sonnevend.më shumë

Nënshkruhet Marrëveshje me Akademinë Diplomatike të Republikës Çeke

30 Maj 2016

Prishtinë, 30 maj 2016 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka lidhur Marrëveshje Mirëkuptimi për Bashkëpunim me Akademinë Diplomatike të Republikës Çeke. më shumë

Përfundoi punimet me sukses Shkolla Pranverore për Diplomatë të Rinj

16 Maj 2016

Prizren, 13 maj 2016 – Ka përfunduar punimet edicioni i tretë i Shkollës Pranverore për Diplomatë të Rinj, me temë “Sfidat e diplomacisë moderne”, aktivitet ky i organizuar nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme në bashkëpunim me fondacionin gjerman “Friedrich Ebert”. Prioritetet e politikës së jashtme të Republikës së Kosovës janë prezantuar nga ministri në detyrë i Punëve të Jashtme Petrit Selimi, i cili ka folur edhe për rezultatet e deritashme si dhe orientimet strategjike për të ardhmen. Për integrimet euro-atlantike dhe dialogun Kosovë-Serbi ka folur ministrja për dialogun Edita Tahiri.më shumë

Ka filluar Shkolla e 3-të Pranverore për Diplomatë të Rinj

09 Maj 2016

Prizren, 9 maj 2016 – Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe në bashkëpunim me Fondacionin gjerman Friedrich Ebert, ka filluar edicioni i tretë i Shkollës Pranverore për Diplomatë të Rinj, rreth temës kyçe "Sfidat e diplomacisë moderne".më shumë

previous

96-100 Nga 202

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30