Lajme

Nënshkruhet Marrëveshje me Akademinë Diplomatike të Republikës Çeke

30 Maj 2016

Prishtinë, 30 maj 2016 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka lidhur Marrëveshje Mirëkuptimi për Bashkëpunim me Akademinë Diplomatike të Republikës Çeke. më shumë

Përfundoi punimet me sukses Shkolla Pranverore për Diplomatë të Rinj

16 Maj 2016

Prizren, 13 maj 2016 – Ka përfunduar punimet edicioni i tretë i Shkollës Pranverore për Diplomatë të Rinj, me temë “Sfidat e diplomacisë moderne”, aktivitet ky i organizuar nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme në bashkëpunim me fondacionin gjerman “Friedrich Ebert”. Prioritetet e politikës së jashtme të Republikës së Kosovës janë prezantuar nga ministri në detyrë i Punëve të Jashtme Petrit Selimi, i cili ka folur edhe për rezultatet e deritashme si dhe orientimet strategjike për të ardhmen. Për integrimet euro-atlantike dhe dialogun Kosovë-Serbi ka folur ministrja për dialogun Edita Tahiri.më shumë

Ka filluar Shkolla e 3-të Pranverore për Diplomatë të Rinj

09 Maj 2016

Prizren, 9 maj 2016 – Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe në bashkëpunim me Fondacionin gjerman Friedrich Ebert, ka filluar edicioni i tretë i Shkollës Pranverore për Diplomatë të Rinj, rreth temës kyçe "Sfidat e diplomacisë moderne".më shumë

Nënshkruhet marrëveshje me Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

06 Maj 2016

Prishtinë, 6 maj 2016 – Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës ka nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi me Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.më shumë

Nënshkruhet marrëveshja me ENA të Francës

29 Prill 2016

Paris, 29 prill 2016 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Shkollën Nacionale të Administratës (École nationale d'administration – ENA) të Francës. më shumë

previous

86-90 Nga 190

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31