Lajme

Fillon edicioni i katërt i Shkollës Diplomatike për diplomatë të rinj

04 Tetor 2017

Prizren, 2 Tetor 2017 – Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe me mbështetje të Fondacionit gjerman Friedrich Ebert Stiftung, filloi punimet konferenca e katërt me radhë e Shkollës Diplomatike për diplomatët e rinj dhe me përfaqësim nga vende të ndryshme të botës, me temën “Të drejtat e Njeriut dhe Demokracia”.më shumë

Akademia Diplomatike organizon seminarin profesional ’’Për çështje konsullore dhe gjendje civile’’

20 Shtator 2017

Prishtinë, 18 shtator 2017 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me departamentin për çështje konsullore dhe me ministrinë e Punëve të Brendshme organizuan seminarin për “çështje konsullore dhe gjendje civile“më shumë

Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike viziton Akademinë Diplomatike të Maqedonisë, diskutohet për forcimin e bashkëpunimit dy-palësh

15 Shtator 2017

Shkup, 15 shtator 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, Ambasadori, Beqir Ismaili ka realizuar një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë. Në kuadër të kësaj vizite zyrtare një ditore, ai zhvilloi një takim bilateral me Drejtoreshën e Akademisë Diplomatike të Republikës së Maqedonisë, znj. Adelina Marku.më shumë

Nënshkruhet Memorandumi për trajnimin e diplomatëve dhe shkëmbimit të përvojave në mes Kosovës dhe Tajlandës

06 Shtator 2017

Prishtinë, 4 Shtator 2017 – Përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe homologët e tyre nga Ministria e Punëve të Jashtme e Mbretërisë së Tajlandës kanë nënshkruar të hënën një Memorandum Mirëkuptimi për promovimin e bashkëpunimit më të ngushtë në trajnimin e diplomatëve dhe shkëmbimit të përvojave në çështjet e interesit të përbashkët, duke hapur dritare të reja bashkëpunimi në mes të dyja vendeve.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitoi Mbretërinë Hashemite të Jordanisë

17 Gusht 2017

Aman, 7-9 gusht 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori, Beqir Ismaili ka vizituar Mbretërinë Hashemite të Jordanisë. Gjatë vizitës dy ditore ambasadori Ismaili ka takuar personalitete nga jeta politike dhe diplomatike e Jordanisë. Si fillim ai ka takuar drejtoreshën e Institutit Diplomatik të Jordanisë, ambasadoren Lina Arafat për të finalizuar nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit midis Akademisë Diplomatike të Kosovës dhe Institutit Diplomatik të Jordanisë. më shumë

previous

76-80 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31