Lajme

Akademia Diplomatike organizon seminarin profesional ’’Për çështje konsullore dhe gjendje civile’’

20 Shtator 2017

Prishtinë, 18 shtator 2017 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me departamentin për çështje konsullore dhe me ministrinë e Punëve të Brendshme organizuan seminarin për “çështje konsullore dhe gjendje civile“më shumë

Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike viziton Akademinë Diplomatike të Maqedonisë, diskutohet për forcimin e bashkëpunimit dy-palësh

15 Shtator 2017

Shkup, 15 shtator 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, Ambasadori, Beqir Ismaili ka realizuar një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë. Në kuadër të kësaj vizite zyrtare një ditore, ai zhvilloi një takim bilateral me Drejtoreshën e Akademisë Diplomatike të Republikës së Maqedonisë, znj. Adelina Marku.më shumë

Nënshkruhet Memorandumi për trajnimin e diplomatëve dhe shkëmbimit të përvojave në mes Kosovës dhe Tajlandës

06 Shtator 2017

Prishtinë, 4 Shtator 2017 – Përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe homologët e tyre nga Ministria e Punëve të Jashtme e Mbretërisë së Tajlandës kanë nënshkruar të hënën një Memorandum Mirëkuptimi për promovimin e bashkëpunimit më të ngushtë në trajnimin e diplomatëve dhe shkëmbimit të përvojave në çështjet e interesit të përbashkët, duke hapur dritare të reja bashkëpunimi në mes të dyja vendeve.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitoi Mbretërinë Hashemite të Jordanisë

17 Gusht 2017

Aman, 7-9 gusht 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori, Beqir Ismaili ka vizituar Mbretërinë Hashemite të Jordanisë. Gjatë vizitës dy ditore ambasadori Ismaili ka takuar personalitete nga jeta politike dhe diplomatike e Jordanisë. Si fillim ai ka takuar drejtoreshën e Institutit Diplomatik të Jordanisë, ambasadoren Lina Arafat për të finalizuar nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit midis Akademisë Diplomatike të Kosovës dhe Institutit Diplomatik të Jordanisë. më shumë

Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit midis Akademisë Diplomatike të Kosovës dhe Institutit Diplomatik të Jordanisë

15 Gusht 2017

Aman, 6-10 Gusht 2017 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës dhe Instituti Diplomatik i Jordanisë kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit në mes këtyre dy Institucioneve simotra, duke krijuar mundësi të reja të zgjerim të mëtejmë të bashkëpunimit në shkëmbimin e informatave dhe përvojave përkitazi me programet e tyre përkatëse të studimit dhe hulumtimit, seminareve dhe aktiviteteve tjera akademike dhe të trajnimit.më shumë

previous

71-75 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31