Lajme

Drejtori i AD-së së Shqipërisë dhe diplomatë të rinj shqiptarë vizitojnë AD-në e Kosovës

25 Janara 2017

Prishtinë, 25 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili pati kënaqësinë të mirëpres në një takim drejtorin e Akademisë Diplomatike të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Ambasadorin Edmond Trako, dhe dhjetë diplomatë të rinj shqiptarë.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Austrisë ShTZ Gernot Pfandler

24 Janara 2017

Prishtinë, 24 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me Ambasadorin e Austrisë në Kosovë Sh. T. Z. Gernot Pfandler.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Bullgarisë ShTZ Nedialtcho Dantchev

24 Janara 2017

Prishtinë, 24 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili priti në një takim kortezie Ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në Kosovë Sh. T. Z. Nedialtcho Dimitrov Dantchev.më shumë

Takim kortezie me Ambasadorin e Hungarisë ShTZ László Márkusz

24 Janara 2017

Prishtinë, 24 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili takoi Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Sh. T. Z. László Márkusz.më shumë

Takim kortezie me Ambasadoren Turke ShSZnj Kivilcim Kiliç

23 Janara 2017

Prishtinë, 23 janar 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike Ambasadori Beqir Ismaili realizoi një takim kortezie me ambasadoren e Republikës së Turqisë në Prishtinë, Sh. S. Znj. Kivilcim KILIÇ.më shumë

previous

71-75 Nga 198

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31