Lajme

Ambasadori Beqir Ismaili vizitoi Parlamentin malazez

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitoi Ambasadën e Emirateve të Bashkuara Arabe në Mal të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, gjatë vizitës së tij dyditore në Mal të Zi, është pritur në një takim nga ambasadori i Emirateve të Bashkuara Arabe në Podgoricë, sh.t.z Abdulsalam Hareb Alromaithi, në një ambient të ngrohët dhe miqësor.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Akademinë Diplomatike të Malit të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi.më shumë

Ambasadori Ismaili vizitë zyrtare në Mal të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi. më shumë

Ismaili vizitoi Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi

20 Nëntor 2017

Podgoricë, 14 Nëntor 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, gjatë vizitës zyrtare në Mal të Zi, zhvilloi një takim me ministrin e Ministrisë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi, Mehmed Zenka.më shumë

previous

56-60 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31