Lajme

Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Kuvajtit, Faiz Mashari al-Jasim

16 Mars 2017

Tiranë, 16 mars - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, u prit në një takim kortezie nga ambasadori i Kuvajtit në Tiranë, jorezident për Kosovë, Faiz Mashari al-Jasim.më shumë

Drejtori Ismaili është pritur në takim kurtuazie nga ambasadori i Arabisë Saudite në Tiranë, jorezident për Kosovë, Talat bin Salem Ridvan

16 Mars 2017

Tiranë, 16 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim kortezie me ambasadorin e Arabisë Saudite në Tiranë, jorezident për Kosovë, Talat bin Salem Ridvan.më shumë

Drejtori i Akademisë Diplomatike Beqir Ismaili takoi ambasadorin e Egjiptit, Mohamed Khaleel

15 Mars 2017

Tiranë, 15 mars - 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, realizoi një takim kortezie me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Khaleel.më shumë

Drejtori i Ismaili është takuar me të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit, Awad Al-Habani Tiranë

15 Mars 2017

15 mars 2017 – Në kuadër të takimeve që ka pasur në Tiranë, drejtori i përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, takoi edhe të ngarkuarin me punë në ambasadën e Katarit në Tiranë, Awad Al-Habani.më shumë

Drejtori i Ismaili ka vizituar Ambasadën e Kosovës në Tiranë

15 Mars 2017

Tiranë, 15 mars 2017 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, vizitoi ambasadën e Kosovës në Tiranë, ku u prit i Ngarkuari me Punë, Sylë Ukshini, dhe ministri këshilltar, Gani Veseli.më shumë

previous

51-55 Nga 190

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31