Lajme

AKADEMIA DIPLOMATIKE ORGANIZOI LIGJERATË ME TEMËN “MARRËDHËNIET E KOSOVËS ME SHTETET FQINJE”

25 Tetor 2018

Prishtinë, 23 tetor 2018 - Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës u mbajt ligjërata nga z. Naim Reshiti, drejtor ekzekutiv i grupi hulumtues për politikat e ballkanit dhe Adri Nurellari, studiues i politikave të Ballkanit, ekspert në fushën e politikës dhe medias.më shumë

STAFI I AKADEMISË DIPLOMATIKE VIZITË ZYRTARE NË SHQIPËRI

17 Tetor 2018

Tiranë, 11 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, së bashku me dy zyrtarë të lartë për trajnim dhe zhvillim, Faket Kajtazi dhe Albert Kuqi qëndruan në një vizitë zyrtare dy-ditore në Shqipëri. më shumë

PËRMBYLLET TRAJNIMI DYDITORË PËR ZYRTARË KOMUNAL NË FUSHËN E PROTOKOLLIT SHTETËROR

02 Tetor 2018

Prishtinë, 28 shtator 2018 – Ka përfunduar trajnimi dy ditorë për zyrtar komunal në fushën e protokollit shtetëror me temën “Hyrje në mirësjellje dhe protokoll”. Konferenca është organizuar nga Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E MAMUSHËS

21 Shtator 2018

Prishtinë, 21 shtator 2018 - Në kuadër të vizitave zyrtare në Komunat e Republikës së Kosovës, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, ambasadori Beqir Ismaili ka vizituar Kryetarin e Komunës së Mamushës z. Abdulhadi Krasnic.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE PRITI NË TAKIM KRYETARIN E KOMUNËS SË HANIT TË ELEZIT

21 Shtator 2018

Prishtinë, 19 shtator 2018 - Në kuadër të vizitave zyrtare në Komunat e Republikës së Kosovës, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, ambasadori Beqir Ismaili ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit z. Rufki Suma.më shumë

previous

6-10 Nga 233

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31