Lajme

AMBASADORI ISMAILI PRITI NË TAKIM KËSHILLTARIN E MINISTRIT TË PUNËVE TË JASHTME TË RKS-SË AKADEMIKUN NABIL AYAD

10 Shtator 2018

Prishtinë, 10 shtator 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili ka pritur në vizitë akademikun, Nabil Ayad, njëherësh këshilltar i ministrit të Jashtëm të Republikës së Kosovës. më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE TAKOI KRYETARIN E KOMUNËS SË KAÇANIKUT

27 Gusht 2018

Prishtinë, 16 Gusht 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga kryetari i komunës së Kaçanikut z. Besim Ilazimë shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE TAKOI REKTORIN E UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS

25 Korrik 2018

Prishtinë, 23 Korrik 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga rektori i Universitetit të Prishtinës z. Marjan Dema.më shumë

AKADEMIA DIPLOMATIKE MBAN TRAJNIMIN PËR SIGURI KIBERNETIKE

17 Korrik 2018

Prishtinë, 16 korrik 2018 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me departamentin e TI të Ministrisë të Punëve të Jashtme dhe ligjërues nga Policia e Kosovës ka mbajtur një trajnim për zyrtarë nga MPJ për sigurinë kibernetike.më shumë

AMBASADORI ISMAILI PRITI NË TAKIM DELEGACIONIN NGA AGJENCINA TURKE TIKA, BISEDOHET PËR BASHKËPUNIM ME TURQINË

21 Qershor 2018

Prishtinë, 21 qershor 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili ka pritur në vizitë delegacionin nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), me ç ‘rast është takuar me udhëheqësin e kësaj agjencie, Hasan Burak Ceran.më shumë

previous

6-10 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31