Lajme

Akademia Diplomatike organizoi promovimin e dy librave të Ksenofon Krisafit, ish diplomat shqiptar

06 Prill 2018

Prishtinë, 6 prill 2018 – Akademia Diplomatike ka organizuar në ambientet e Bibliotekës Kombëtare, promovimin e dy librave të autorit të njohur, Ksenofon Krisafi, “Lufta e Kosovës në labirintet diplomatike” dhe “Në Gjenevën për Kosovën – fjalime në institucione ndërkombëtarë 1998 – 2002.më shumë

Akademia Diplomatike fillon ciklin e ligjëratave javore, Sekretari Sadiku flet për rolin dhe funksionimin e MPJ-së

30 Mars 2018

Prishtinë, 30 mars 2018 – Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme ka filluar mbajtjen e ciklit të ligjëratave dhe diskutimeve javore nga udhëheqësit e Departamenteve të MPJ-së, me qëllim të shkëmbimit të përvojave dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të Departamenteve dhe stafit të Ministrisë.më shumë

DREJTORESHA E AKADEMISË DIPLOMATIKE ÇEKE VIZITË NË AKADEMINË DIPLOMATIKE TË KOSOVËS

09 Mars 2018

Prishtinë, 09 mars 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim drejtoreshën e Akademisë Diplomatike të Republikës Çeke, Vera Jerabkova.më shumë

ZËVENDËSDREJTORI I AKADEMISË DIPLOMATIKE TË MAQEDONISË VIZITË NË AKADEMINË DIPLOMATIKE TË KOSOVËS

09 Mars 2018

Prishtinë, 09 mars 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim zëvendësdrejtorin e Akademisë Diplomatike të Republikës së Maqedonisë, Rami Rexhepi.më shumë

Akademia Diplomatike e MPJ-së shënoi pesë vjetorin e themelimit, synon hapjen e shkollës diplomatike

08 Mars 2018

Prishtinë, 8 mars 2018 – Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, ka shënuar sot përvjetorin e pestë të themelimit të saj përmes organizimit të Konferencës Ndërkombëtare me temë “Diplomacia, gjinia, fuqizimi dhe ndërtimi i kombit”.më shumë

previous

46-50 Nga 245

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29