Lajme

AMBASADORI ISMAILI VIZITOI AKADEMINË DIPLOMATIKE TË KROACISË

16 Janara 2018

Zagreb, 16 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dy-ditore në Kroaci.më shumë

AMBASADORI ISMAILI VIZITË ZYRTARE NË KROACI

16 Janara 2018

Prishtinë, 16 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili po qëndron në një vizitë zyrtare dy-ditore në Republikën e Kroacisë.më shumë

AMBASADORI ISMAILI TAKOI AMBASADOREN E KROACISË NË KOSOVË

12 Janara 2018

Prishtinë, 12 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga ambasadorja e Kroacisë në Republikën e Kosovës, shkëlqesia e saj, Marija Kapitanoviс.më shumë

AMBASADORI ISMAILI VIZITË ZYRTARE NË EMIRATET E BASHKUARA ARABE

08 Janara 2018

Abu Dhabi, 08 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, qëndroi në një vizitë zyrtare dy-ditore në Emiratet e Bashkuara Arabe.më shumë

AMBASADORI ISMAILI PJESËMARRËS NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE LIDHJA E RE: DIPLOMACIA, SIGURIA DHE SHTETI DIGJITAL

07 Janara 2018

Abu Dhabi, 07 Janar 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, mori pjesë në konferencën ndërkombëtare Lidhja e re: Diplomacia, Siguria dhe Shteti Digjital.më shumë

previous

31-35 Nga 217

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30