Lajme

AKADEMIA DIPLOMATIKE MBAJTI LIGJËRATEN JAVORE NGA GÜNER UREYA

16 Prill 2018

Prishtinë, 16 prill 2018 – Nën organizmin e Akademisë Diplomatike të MPJ-së është mbajtur një ligjëratë për zyrtarët e MPJ-së nga Drejtori i Departamentit për Diplomaci Ekonomike, Güner Ureyamë shumë

ADEMIA DIPLOMATIKE MBAJTI LIGJËRATEN JAVORE, ORHAN HAJRIZI UDHËHEQËS I PROTOKOLLIT ME TEMËN ‘PROTOKOLLI I VJESHJES ZYRTARE’

06 Prill 2018

Prishtinë, 6 prill 2018 – Nën organizmin e Akademisë Diplomatike të MPJ-së është mbajtur një ligjëratë për zyrtarët e MPJ-së nga Udhëheqësi i Protokollit të Shtetit, Orhan Hajrizi me temën: Protokolli i veshjes zyrtare.më shumë

Akademia Diplomatike organizoi promovimin e dy librave të Ksenofon Krisafit, ish diplomat shqiptar

06 Prill 2018

Prishtinë, 6 prill 2018 – Akademia Diplomatike ka organizuar në ambientet e Bibliotekës Kombëtare, promovimin e dy librave të autorit të njohur, Ksenofon Krisafi, “Lufta e Kosovës në labirintet diplomatike” dhe “Në Gjenevën për Kosovën – fjalime në institucione ndërkombëtarë 1998 – 2002.më shumë

Akademia Diplomatike fillon ciklin e ligjëratave javore, Sekretari Sadiku flet për rolin dhe funksionimin e MPJ-së

30 Mars 2018

Prishtinë, 30 mars 2018 – Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme ka filluar mbajtjen e ciklit të ligjëratave dhe diskutimeve javore nga udhëheqësit e Departamenteve të MPJ-së, me qëllim të shkëmbimit të përvojave dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të Departamenteve dhe stafit të Ministrisë.më shumë

DREJTORESHA E AKADEMISË DIPLOMATIKE ÇEKE VIZITË NË AKADEMINË DIPLOMATIKE TË KOSOVËS

09 Mars 2018

Prishtinë, 09 mars 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili, priti në takim drejtoreshën e Akademisë Diplomatike të Republikës Çeke, Vera Jerabkova.më shumë

previous

26-30 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31