Lajme

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E MAMUSHËS

21 Shtator 2018

Prishtinë, 21 shtator 2018 - Në kuadër të vizitave zyrtare në Komunat e Republikës së Kosovës, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, ambasadori Beqir Ismaili ka vizituar Kryetarin e Komunës së Mamushës z. Abdulhadi Krasnic.më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE PRITI NË TAKIM KRYETARIN E KOMUNËS SË HANIT TË ELEZIT

21 Shtator 2018

Prishtinë, 19 shtator 2018 - Në kuadër të vizitave zyrtare në Komunat e Republikës së Kosovës, Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike, ambasadori Beqir Ismaili ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit z. Rufki Suma.më shumë

AKADEMIA DIPLOMATIKE ORGANIZOI LIGJERATË ME TEMËN “NDIKIMI I NDRYSHIMEVE GLOBALE NË DIPLOMACINË DHE POLITIKËN E JASHTME TË KOSOVËS”

11 Shtator 2018

Prishtinë, 11 shtator 2018 - Nën organizimin e Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës u mbajt ligjërata nga Prof. Dr. Nabil Ayad, këshilltar i jashtëm i ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli.më shumë

AMBASADORI ISMAILI PRITI NË TAKIM KËSHILLTARIN E MINISTRIT TË PUNËVE TË JASHTME TË RKS-SË AKADEMIKUN NABIL AYAD

10 Shtator 2018

Prishtinë, 10 shtator 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili ka pritur në vizitë akademikun, Nabil Ayad, njëherësh këshilltar i ministrit të Jashtëm të Republikës së Kosovës. më shumë

DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKADEMISË DIPLOMATIKE TAKOI KRYETARIN E KOMUNËS SË KAÇANIKUT

27 Gusht 2018

Prishtinë, 16 Gusht 2018 - Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadori Beqir Ismaili u prit në një takim nga kryetari i komunës së Kaçanikut z. Besim Ilazimë shumë

previous

21-25 Nga 245

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29