Lajme

Mbahet në Vjenë konferenca dyditore për diplomacinë multilaterale

24 Nëntor 2014

Vjenë, 24 nëntor 2014 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Akademinë Diplomatike të Vjenës hapën sot në Vjenë konferencën dyditore për diplomacinë multilaterale të titulluar “Mundësitë dhe sfidat për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare”.më shumë

Fillon konferenca për diplomacinë multilaterale në Vjenë

24 Nëntor 2014

Vjenë, 24 nëntor 2014 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Akademinë Diplomatike të Vjenës hapën sot në Vjenë konferencën dy-ditore për diplomacinë multilaterale të titulluar “Mundësitë dhe sfidat për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare”.më shumë

Projekte të reja bashkëpunimi me Akademinë Diplomatike të Turqisë

10 Nëntor 2014

Ankara, 10 nëntor 2014 – Drejtori i Akademisë Diplomatike të Kosovës, Z. Skënder Durmishi, realizoi një vizitë zyrtare në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Turqisë, me ftesë të Akademisë Diplomatike të këtij shteti. më shumë

Ligjëratë për bashkëpunimin rajonal

05 Nëntor 2014

Prishtinë, 5 nëntor 2014 - Akademia Diplomatike e Kosovës, në kuadër të bashkëpunimit me Akademinë Diplomatike të Kroacisë, organizoi ligjëratë me Udhëheqësin e Sektorit për iniciativa rajonale dhe bashkëpunim ndërkufitar në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Europiane të Republikës së Kroacisë, Ambasadorin Tonci Stanicic. Tema e ligjëratës ishte “Elementet themelore dhe roli i diplomacisë bilaterale për iniciativat rajonale – përvojat kroate dhe raportet bilaterale me Kosovën”.më shumë

Ligjëratë e ambasadorit italian para studentëve në Prizren

24 Tetor 2014

Prizren, 23 tetor 2014 – Akademia Diplomatike në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” ka organizuar ligjëratë me Ambasadorin e Italisë në Republikën e Kosovës, Sh. T. Z. Andreas Ferrarese, me temën “Qëndrimet e Politikës së Jashtme të Italisë ndaj Kosovës dhe Ballkanit, bashkëpunimi bilateral-multilateral”.më shumë

previous

151-155 Nga 202

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30