Lajme

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi me Institutin Diplomatik të Republikës së Bullgarisë

20 Tetor 2015

Prishtinë, 20 tetor 2015 – Akademia Diplomatike edhe formalisht nënshkroi Memorandum Bashkëpunimi me Institutin Diplomatik të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Bullgarisë. Marrëveshjen e firmosën drejtorët e dy instituteve, z. Skender Durmishi dhe znj. Tanya Mihaylova. më shumë

Akademia Diplomatike vazhdon organizimin e kurseve të gjuhës gjermane

19 Tetor 2015

Prishtinë, 19 tetor 2015 – Akademia Diplomatike ka nënshkruar Memorandum të Bashkëpunimit me Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë – Partner i Institutit Goethe, për kurse të gjuhës gjermane për 24 diplomatë dhe zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës. më shumë

Grupi i diplomatëve dhe zyrtarëve tanë përfunduan vizitën studimore në Turqi

14 Tetor 2015

Ankara dhe Stamboll, 4-11 tetor 2015 – Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës dhe Akademia e Diplomacisë e Republikës së Turqisë realizuar projektin e përbashkët të radhës. Bazuar në Memorandumin e Mirëkuptimit për Bashkëpunim, një grup diplomatësh e zyrtarësh të Republikës së Kosovës vizituan Akademinë e Diplomacisë së MPJ-së së Republikës së Turqisë.më shumë

Diplomatët kosovarë marrin pjesë në seminare në Sofje dhe Dubrovnik

12 Tetor 2015

Sofje dhe Dubrovnik, 9 tetor 2015 – Bazuar në Marrëveshjet e Bashkëpunimit që Akademia Diplomatike i ka nënshkruar me institute simotra, diplomatët kosovarë kanë marrë pjesë në seminare në Sofje dhe në Dubrovnik.më shumë

Malta e gatshme të ofrojë trajnime për diplomatët e Kosovës

08 Tetor 2015

Prishtinë, 7 tetor 2015 - Drejtoresha e Përgjithëshme në MPJ të Maltës, znj. Helga Mizzi, në kuadër të vizitës në MPJ të Kosovës, takimeve e bisedave më zyrtarë të lartë, ka vizitar edhe Akademinë Diplomatike të Kosovës. më shumë

previous

146-150 Nga 227

next
Abonimi
Kalendari
HMMEPShD
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31